Yellow House Massage
 
Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående behandlingsform, som støtter kroppens evne til at helbrede sig selv. Behandlingen hjælper kroppen aktivt til at slippe sine bevidste og ubevidste spændinger

En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer. Det vil især være omkring hoved, rygsøjle og bækken. Du vil ofte opleve en dyb afspænding en nærmest meditativ tilstand.
 

Kranio Sakral Terapi er bl.a. godt for:
* Nakke-, ryg- og bækkensmerter (f.eks. migræne og piskesmæld)
* Tinnitus, svimmelhed og balancebesvær
* Stress, koncentrationsbesvær eller indlæringsproblemer
* Hormonelle forstyrrelser
* Bidfunktions- og tandproblemer
 

Kranio-sakral terapi og børn
Rigtig mange børn kan have stor glæde af KST. Et antal børn kommer til verden med traumer, som kan skyldes deres vej gennem fødselskanalen, og det stress de udsættes for under selve fødslen.
Andre pådrager sig f.eks. faldtraumer senere i livet. Ens for traumerne er, at de kan sætte sig som skævheder eller stramt væv. Dette kan påvirke nervesystemet. Symptomerne kan være uro, kolik, problemer med at spise eller sove. Andre børn får problemer med tænder og tandstilling, hovedpine eller koncentration og indlæring.

Langt de fleste børn reagerer meget positivt på KST, og resultaterne er ofte rigtig gode allerede efter ganske få behandlinger. Børn kan behandles allerede samme dag de fødes.


Jeg behandler kun børn fra 7-9 år.